Totaal aantal pageviews

woensdag 28 september 2011

NIEUW GTST PERSONAGE

Rosa Gonzalez heeft tot groot verdriet pas net GTST verlaten en vanaf a.s. vrijdag 30 september zal de GTST cast alweer weer worden uitgebreid door een nieuwe Hunk! Kevin Hassing is 27 jaar oud heeft op de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten gezeten. Hij heeft al in verschillende soaps mee gespeeld als Flikken Maastricht en in de Co-Assistent. Hij zal de rol van Ron Bos gaan spelen en zorgt voor een hoop nieuwe spanningen in de serie!



Hij zal de komende maanden als Co-assistent een rol spelen in het ziekenhuis van Meerdijk. Na een lange werkdag drinkt hij een drankje in de Koning waar hij Lorena zal ontmoeten. Lorena heeft zeker een oogje op Ron maar is dit ook wederzijds? En wat heeft dit voor gevolgen tussen de net verbroken relatie van Lorena en Jack?!







En gaat er wat spelen tussen Ron en Edwin of is Ron helemaal geen Bi-seksueel? 
                                                                                                                                                          Helen

PREVIEW: VICTORIA SECRET SHOW

Het najaar is alweer in zicht.. Dus dat betekend dat de VICTORIA SECRET FASHION SHOW 2011 er aan zit te komen! Elk jaar is de show weer een genot om naar te kijken en leuk om al de bekende “Angels” weer terug te zien.
De jaarlijkse lingerie modeshow is weer terug in New York en zal 29 november 2011 plaatsvinden.
Dit jaar beloofd het lingeriemerk weer groots uit te pakken en we weer verrast zullen worden. De modellen die de fall/winter collection zullen showen zijn al deels bekend, maar wie zal er voor een spetterend optreden zorgen dit jaar? Na Usher, The Black Eyed Peas, Akon en Katy Perry zijn onze verwachtingen natuurlijk elk jaar weer hoger.
De Angel line-up dit jaar bestaat in ieder geval uit: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson en Miranda Kerr.
Het doet ons Nederlanders altijd goed om te weten dat Mama Doutzen haar vleugeltjes dit jaar ook weer om doet!
We zullen nog even moeten wachten..




Anne

REVIEW: FRIENDS WITH BENEFITS


Afgelopen weekend ben ik per toeval naar de film Friends With Benefits geweest. Ik zou eigenlijk naar Crazy Stupid Love gaan, maar mijn planning liep uit dus ben ik toch maar naar FWB geweest. Voordat ik de film had gezien had ik gemengde gevoels over deze film. Het verhaal leek me erg leuk, maar Justin Timberlake vond ik echt een verschrikkelijke acteur in Bad Teacher.

De film begon en heb mijn gedachte maar op 0 gezet:

Na 10 minuten kijken kon ik al concluderen dat deze film erg leuk ging worden! Justin Timberlake wekte dit keer gelukkig niet tot mijn ergernis en heeft een prima rol neergezet.
De voor mij onbekende Mila Kunis zette een perfecte rol neer als de ´´beschadigde´´ headhunter.

De film is zeker een aanrader om te zien! Het verhaal is super leuk en ze hebben New York mooi in beeld gezet.

Score: ***

Gino

HOTSPOT ZUSSEN!


In het hartje van Utrecht is het Zussen lobby-restaurant te vinden. In het lobby-restaurant kun je lunchen, koffie drinken, borrelen en dineren. Daarnaast staat het lobby-restaurant bekend op zijn warme en luxe uitstraling en de grote keuze uit het aantal cocktails.



Zussen is zeker een aanrader om eens te bezoeken. Het stijlvolle lobby-restaurant geeft een groot aanbod en keuze uit verschillende gerechten, hapjes en dranken. De cocktails worden stijlvol achter de bar bereid en er worden zelfs voor speciale gelegenheden cocktailworkshops gegeven in het pand van Zussen.




  


Er zijn een hoop gezellige avonden en arrangementen in Zussen. Iedere dinsdagavond word er een Tango avond georganiseerd, er zijn speciale Cocktailnights op donderdag, vrijdag en zaterdagavond/nacht. Verder zijn er speciale arrangementen om je bedrijfsevenement, verjaardag of bruiloft een extra op te pimpen.


Kijk voor meer informatie op de website: www.zussen.com


Helen

woensdag 21 september 2011

METALLIC FANTASTIC

De metallic trend is dit najaar in elke winkel wel terug te zien..  variërend van jasjes, tot broeken en schoenen. Ook in deze trend maakt het niet uit of je met een gouden blazer of zilveren broek rondloopt. Je voelt je misschien wel een beetje een kerstboom maar met een juiste combinatie is het helemaal hot!
De metallic trend is zelfs ook nog op de catwalks gespot voor de collecties van SPRING 2012. Het lijkt er dus op dat de trend nog wel even blijft hangen tot het voorjaar… Dus twijfel niet, en ben niet bang om op te vallen dit seizoen!
Top, H&M € 24,95


Legging, Bershka € 14,99


Top, ZARA € 49,95


Broek, ZARA € 39,95

Anne

MET DE VETERBOOT ZIT JE GOED!

Heren opgelet! De nieuwste schoenentrends zijn dit jaar even anders als voorgaande jaren, de veterboot maakt namelijk zijn opwachting! De boots zijn stoer, mannelijk en een tikkeltje stout! Deze lederen boots zijn ideaal om te dragen in je vrije tijd, maar kunnen ook prima gecombineerd worden met een pantalon en een hip overhemd. Het leuke aan deze nieuwe trend is dat de schoenen er in verschillende prijzen zijn en verschillende merken bieden ze aan! Hierbij een paar persoonlijke favorieten:

Gino

BERSHKA ONLINE

Yes!!!! Bershka is sinds begin september ook ONLINE! Jaja, het werd wel tijd.. Ik heb de webshop eens goed bekeken..

Over de lay-out van de site ben ik wel tevreden, het is duidelijk, simpel en overzichtelijk. 
De shop ziet er mooi uit, veel artikelen en verschillende collecties, ze hebben een goede voorraad en de klantenservice is klantvriendelijk. Na alle goede punten komt ook een klein minpuntje...


Werd hartstikke happy toen ik op de site kwam, de bestelling ging soepel totdat ik bij de betaling aankwam.. Er kan namelijk alleen betaald worden met creditcards en PayPal. Waar is iDeal? Acceptgiro? Maandfactuur (à la h&m)?
Dit vind ik nog wel een puntje van verbetering maar toch mag dat de pret niet drukken want de online shop is wel een hele leuke nieuwe aanwinst voor het web!

Ontdek en oordeel zelf!! www.bershka.nl




Anne

woensdag 14 september 2011

PRINTJE HIER, PRINTJE DAAR

Al meerdere seizoenen zijn prints helemaal hot, ook aankomend najaarsseizoen zet de printtrend zich weer voort en zijn ze weer volop gespot op de runway!  
De dierenprint is ook al winterseizoenen lang een veel gezien en populair printje. Aankomend najaar- en winter seizoen is de dierenprint ook weer welkom.. al leggen we wel de nadruk op de ssssslangenprint.
De bloemenprints zijn het hele jaar door hartstikke tof, en ook deze winter weer een populair verschijnsel!
Ook wordt er veel gevarieerd in verschillende (fantasie)prints door elkaar heen, het kan allemaal deze winter!

Verder hot: de 3 S’en
- streepjes
- stipjes
- sterretjes

Kortom, de prints zijn echt een MUST dit seizoen! Of ze nou op je blouse zitten, broek, schoenen of tas niets is te gek! 

GOODLUCK! 



Blouse, Zara € 29,95


Rok, Dolce & Gabbana € 247,00 


Broek,  Zara € 29,95 

Ballerina, River Island € 24,95



Blouse, H&M € 14,95


Anne

HOTSPOT HAVANA!

In het weekend maar ook zeker door de weeks is er een levendige en gezellige sfeer in de binnenstad van Utrecht. Iedere week zullen wij een hotspot in de schijnwerpers zetten van de meest populaire uitgaansgelegenheden in Utrecht, om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de tentjes die je toch wel zeker moet hebben bezocht!


Deze week staat Havana in de schijnwerpers.

De Havana is een eetcafé gelegen in de binnenstad van Utrecht aan het oudkerkhof. 



Havana is een stoere, exotische en opvallende tent. In de Havana kun je komen om uitgebreid te dineren, je kunt er lekkere cocktails drinken of op donderdag, vrijdag en zaterdag nacht komen om lekker te dansen.

De Havana staat bekend op zijn tapas, tortilla’s en diverse andere hoofdgerechten. Verder natuurlijk ook op de grote keuze uit het aantal cocktails.



Helen


woensdag 7 september 2011

CREATE YOUR OWN STYLE

In de afgelopen jaren is het stijlbeeld flink veranderd. Menig trends hebben de revue gepasseerd. Anno 2011 is men meer gericht op de individu en is het creëren van een eigen stijl origineler als het volgen van de laatste trends. Het creëren van een eigen stijl moet je zelf doen, het is immers jouw stijl.

Colours of the Fashbow

Combineren is het sleutelwoord van het creëren van een eigen stijl. Kleur speelt een grote rol in combineren. Zwart-wit heeft zijn hoogtepunt bereikt en het is tijd voor meer pit in kleurencombinaties. De mogelijkheden van kleurencombinaties zijn eindeloos, maar pas op dat je niet meer dan drie hoofdkleuren gebruikt en dat de kleurencombinaties niet vloeken.


Tip: de website van Modewijzer heeft een interessant artikel op de website waar meer informatie te vinden is over kleurcombinaties. http://www.modewijzer.com/advies/kleurencombineren.htm


Never too old for vintage

Een echte aanrader is het combineren van oude en nieuwe kledingstukken en accessoires.
De vraag naar vintagekleding is de afgelopen twee jaar fors gestegen, hierdoor zijn er tal van vintagewinkels en vintage-webshops ontstaan.

Tips:

-          Bij de negen straatjes in Amsterdam zijn enkele coole vintagewinkels te vinden. Meer informatie is te vinden op  http://www.de9straatjes.nl/
-          www.ilovevintage.nl heeft bied diverse items aan, van laarzen en jurkjes tot tassen en sieraden.
-          Sussies vintage in Utrecht heeft iedere week een nieuwe lading vintage in de schappen hangen. Ze zijn ook gevestigd en hebben een webshop. Meer informatie is te vinden op www.sussiesvintage.nl




Gino

SYLVIA GEERSEN VECHT TERUG

De 26-jarige Sylvia is weer helemaal terug. We kennen haar natuurlijk al als de finaliste van de eerste editie van Hollands Next Topmodel. Door haar eigenwijze karakter en haar humor viel de Rotterdamse al gelijk op en was ze meteen bekend. Nu kunnen we weer genieten en lachen want op dit moment is ze te zien in Expeditie Robinson, waar zich vanaf het begin al bewijst, ze is sterk! 
Donderdag 8 september om 20:30 RTL5, tweede aflevering Expeditie Robinson!


Echter kampte Sylvia onlangs met een alcohol- en drugsverslaving. Deze periode heeft zij voor de camera’s vastgelegd, zij vanaf zondag 11 september te zien op  RTL5 in de reallife soap “Sylvia’s Secrets”. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe zij deze periode is doorgekomen, wat het voor gevolgen heeft gehad op haar carrière? En benieuwd hoe sterk ze er nu uitgekomen is? Zou ze haar comeback kunnen maken en haar opdrachtgevers terug kunnen winnen?


Het nieuwe programma beloofd veel goeds!! We zijn heel benieuwd en kunnen niet wachten tot de show begint!


Anne

EINDELIJK WEER GTST !

We hebben even moeten wachten maar de bekendste soap van Nederland is eindelijk weer begonnen! We hebben het drama al gezien van de eerste uren na de rampzalige bruiloft. Maar nu vragen we ons toch al wel af hoe het eigenlijk met Tanya/Tineke en met Rikki gaat nu ze dus ineens al een lange tijd zwanger is.. Wat heeft Nick Sanders in petto?  
Er wordt ook gespeculeerd dat Rosa Gonzales overlijdt? Wanneer komt Jef terug?
Nu maar hopen dat onze vragen snel beantwoord worden.. Op naar de aflevering van vanavond !







Hebben jullie de nieuwe castfoto van gtst al geïnspecteerd?
Jef is namelijk gewoon aanwezig, maar we missen Wiet…








Anne