Totaal aantal pageviews

woensdag 26 oktober 2011

Gezond lichaam

       Een gezond lichaam is een groot woord, onder dit begrip vallen veel onderdelen.

Allereerst is het heel belangrijk dat het lichaam voldoende vitamines binnenkrijgt, vitamines zorgen ervoor optimaal gezond te kunnen blijven. Een tekort aan bepaalde vitamines of voedingsstoffen kunnen zorgen voor ziekte of gebrek.


                                   Belangrijkste vitamines voor het menselijk lichaam



* Vitamine A
Is goed voor de huid, ogen, de groei en de weerstand haar en nagels en de aanmaak van geslachtshormonen. Vitamine A zit in dierlijke producten en komt vooral in lever voor. Het lichaam maakt ook zelf vitamine A aan uit plantaardige producten.

Voedsel waarin je het terugvindt: Lever(traan), boter, kaas, melk, tonijn, geel-oranje-rode en groene vruchten zoals perzik, abrikoos, meloen, papaya, en in groenten.

*Vitamine B
Vitamine B is van grote betekenis voor het welzijn van de mens. Het is belangrijk voor het bewaren en afbreken van vetten, suikers en eiwitten. Het lijf van de mens is echter niet in staat om vitamine B eigenhandig te produceren. Dit is de reden dat we ervoor moeten zorgen dat we het door middel van onze maaltijden binnen krijgen.

Voedsel waarin je het terugvindt: Melk, ei, kaas, lever, eieren, volkorenmeel, lijnzaad, biergist. In de winter vindt u vitamine B1 in scheuten, groene kool, bloemkool, rode bieten, pompoenen en peren en nog veel meer voedingsmiddelen.

* Vitamine C
Voor gezonde botten, tanden en tandvlees, bloedvaten en bindweefsel. Bevordert het immuunsysteem en helpt ijzer te absorberen.

Voedsel waarin je het terugvindt: fruit en groenten


* Vitamine E
Anti-oxidant die beschermt tegen hartklachten, bevordert de celgroei en –ontwikkeling.

Voedsel waarin je het terugvindt: plantaardige olie, margarine, vette vis, noten en zaden, eigeel en avocado’s.
Genoeg water drinken

                                                                    
                                                                   

Er is geen betere drank dan water. Door genoeg water te drinken zorgen we ervoor dat alle fysiologische systemen goed werken, sterken we ons afweersysteem en voorkomen we ziektes. Met water verwijderen we immers de afvalstoffen uit ons lichaam, regelen we onze lichaamswarmte en transporteren we vitaminen, voedingsstoffen en alle andere mineralen door ons lichaam.

Mooie huid
Regelmatig water drinken zorgt voor een strakkere en jongere huid. Ook zal je huid egaler en mooier van kleur worden.

Afvallen
Water is een van de beste hulpmiddelen bij afvallen, hoofdzakelijk omdat het vaak andere dranken vervangt die meer calorieën en suikers bevatten, maar ook omdat het je honger onderdrukt wat er dus voor zorgt dat je minder gaat eten. Er word aangeraden om een 1 á 1,5 liter water per dag te drinken.







Door genoeg te bewegen houd je, je hart, longen en spieren in conditie. Beweging is ook nodig om je eten te verbranden. Door te bewegen word het lichaam ook constant gehouden en zorgt voor een strak lichaam. Er word aangeraden om zeker een half uur per dag aan beweging te doen.

KOKOSOLIE

Victoria Secret model Miranda Kerr onthulde onlangs dat ze haar zachte en gladde huid en glanzende haar te danken heeft aan dagelijks een paar theelepels kokosolie. Sinds zij haar beautygeheim bekend heeft gemaakt is er het laatste half jaar een ware run op het product ontstaan. Kerr gebruikt vier theelepels per dag, in haar salade, in een kopje groene thee of ze bakt er mee.
Of het echt helpt moeten we nog maar even zelf uitproberen, ik ga het zeker proberen!
Wees echter niet te enthousiast met het gebruik van de kokosolie, De World Health Organization waarschuwt voor het drinken van een teveel aan kokosolie, omdat er veel verzadigde vetten en calorieën in zitten.
Een pot pure kokosolie is te krijgen bij De Tuinen. Deze week is het zelfs in de aanbieding, maar normaal kost een pot rond de € 12,99 euro


woensdag 12 oktober 2011

DSQUARED2 POTION

Heren (maar ook zeker de dames) opgelet!
Onlangs heeft het Canadese designersduo Dean en Dan Caten van het merk Dsquared2 een nieuwe geur op de markt gebracht. Ik heb de geur aangeschaft en ben er zeer enthousiast over!

De geur bevat sterke elementen van kaneel en patchoeli. De geur is uitgebracht als eau de parfum. Eau de parfum bevat meer geurbestanddelen als eau de toilette, waardoor de geur langer blijft hangen en minder snel vervliegd. 

Dsquared heeft een slimme marketingactie opgezet voor de lancering van deze geur, het merk wil pure verleiding uitstralen met deze geur en ik vind dat Dean en Dan dat aardig gelukt is, kijk maar eens naar de advertentie!
 

SHOP(PER) TILL YOU DROP!

Deze herfst en winter mogen we groots uitpakken met onze tassen! Size does matter this winter! Van printjes, effen of felgekleurde shoppers, ze zijn er in alle soorten! Er word ook veel eenvoud gespot, een mooie shopper met mooie lederen mixen erop. Kortom de shopper mag niet missen als dé mode accessoire van deze winter!
Wij vrouwen zijn natuurlijk harstikke blij met deze trend, geen dilemma wat er in de tas kan en wat niet, want een bijkomend super pluspunt, alles past er in!
Hier een paar mooie exemplaren: 




















Nagellak herfst/winter 2011-2012

Ben jij al zover om je nagellak kleuren van de zomer weer terug in de kast te zetten en de herfst en winter kleuren tevoorschijn te halen? Blijf helemaal up to date voor de komende koude maanden met veel fantastische najaars en winter kleuren voor op je nagels.



Al de groene en blauwe nagellak kleuren hebben veel succes gehad en zijn erg populair geworden deze zomer, deze herfst en winter gaat dit gewoon door maar dan in wat andere tinten.

De kleuren aard groen en blauw zijn weer helemaal hot deze winter














De Taupe nagellak kleur heeft een grote comeback deze herfst en winter. De Taupe nagellak kleur is een nagellak die bij elke lengte en vorm van de nagels past. Taupe nagellak valt met veel te combineren en is mat of glanzend even trendy.




                                                 Oranje en rode nagels

De oranje rode nagellak kleur is een eeuwige nagellak kleur die bijna voor iedere gelegenheid schikt. Vaak word er gezegd dat de rode nagellak kleur beter werkt op kortere nagels. De rode nagellak is er in heel veel verschillende tinten van diep donker naar licht roze.




                                                    Nude nagellak

De nude/ huidskleur nagellak komt ook weer helemaal in deze winter. De kleur is goed te combineren met veel donkere wintertinten en kleding.


                                     
                                                    Ombré

De Ombre trend is ook zeker gegroeid, het word een fantastische trend voor de herfst en winter van 2011-2012. Het kan worden uitgevoerd in verschillende kleuren combo's, maar meestal is het een combinatie van zwart met groen of blauw zoals het was gezien bij Jen Kao.                                                                             



                                                                                                                   Helen

woensdag 5 oktober 2011

Versace for H&M

Bijna is het zover… Vanaf 17 november gaat Versace voor H&M van start!

Naast de najaarscollectie, ontwerpt Versace ook een voorjaarscollectie voor H&M. Deze is vanaf 19 januari verkrijgbaar in de landen met een online shop van de H&M.

Modellen Sasha Pivovarova, Daphne Groeneveld en Lindsey Wixson showen Versace voor H&M. Versace treedt hiermee in de voetsporen van onder anderen Karl Lagerfield, Jimmy Choo, Stella McCartney, Viktor&Rolf, Lanvin en Comme des Garҫons.

                                                 Donatella Versace

  
De collectie van versace voor H&M is erg levendig. Met veel leer, prints, kleur en uitbundigheid.




De lijn voor H&M is voor zoal dames als heren, maar ook een aantal items voor het interieur.

   



Versace is op dit moment een van de meest belangrijke modehuizen. De collectie voor H&M is alles waar Versace voor staat: flamboyant en glamourous.





                                                                                                         Helen