Totaal aantal pageviews

woensdag 12 oktober 2011

Nagellak herfst/winter 2011-2012

Ben jij al zover om je nagellak kleuren van de zomer weer terug in de kast te zetten en de herfst en winter kleuren tevoorschijn te halen? Blijf helemaal up to date voor de komende koude maanden met veel fantastische najaars en winter kleuren voor op je nagels.



Al de groene en blauwe nagellak kleuren hebben veel succes gehad en zijn erg populair geworden deze zomer, deze herfst en winter gaat dit gewoon door maar dan in wat andere tinten.

De kleuren aard groen en blauw zijn weer helemaal hot deze winter














De Taupe nagellak kleur heeft een grote comeback deze herfst en winter. De Taupe nagellak kleur is een nagellak die bij elke lengte en vorm van de nagels past. Taupe nagellak valt met veel te combineren en is mat of glanzend even trendy.




                                                 Oranje en rode nagels

De oranje rode nagellak kleur is een eeuwige nagellak kleur die bijna voor iedere gelegenheid schikt. Vaak word er gezegd dat de rode nagellak kleur beter werkt op kortere nagels. De rode nagellak is er in heel veel verschillende tinten van diep donker naar licht roze.




                                                    Nude nagellak

De nude/ huidskleur nagellak komt ook weer helemaal in deze winter. De kleur is goed te combineren met veel donkere wintertinten en kleding.


                                     
                                                    Ombré

De Ombre trend is ook zeker gegroeid, het word een fantastische trend voor de herfst en winter van 2011-2012. Het kan worden uitgevoerd in verschillende kleuren combo's, maar meestal is het een combinatie van zwart met groen of blauw zoals het was gezien bij Jen Kao.                                                                             



                                                                                                                   Helen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten